Last minute Nőnapi köszöntők ingyenesen

Kedves férfi bajtársaim a nemzetközi nőnap évről évre fokozódik, és úgy gondoltuk segítünk egy last minute tippel, hogy idén Te lehess az, aki a legszebb köszöntő lapot küldi! Az interneten fellelhető nőnapi pixel szörnyűségeket hagyjuk magunk mögött, és irány a Paperless Post honlapja, ahol regisztráció után szebbnél szebb képeslapokból válogathatunk kedvünkre, amiket akár személyre is szabhatunk.  Mutatjuk hogyan csináld:

1. Regisztráció után aktiváld a fiókod az e-mail címedre érkező levéllel (25 úgynevezett Coin jár az első regisztrációkor)

2. Irány a honlap, és ott klikk a középen található Online Cards menüre

3. A bal felső sarkoban gépeld be hogy flowers, majd a találatokat szűkítsd a Free gombra kattintva

4. Szemezgess a neked tetsző grafikák között, ha megtetszett valamelyik, katt a grafikára, és utána a kék CUSTOMIZE gombra. Ajánljuk a következő fontokat\betűtípusokat (az "ő" karakter miatt): Avenir \ Grenale \ Veneer \ Rockwell \ Trajan

5. Az ingyenes elküldéshez (vagy Coin-okat használsz fel, és ekkor nem kell törölnöd) törölnöd kell a laphoz tartozó Envelope-ot: amikor az Envelopehoz érsz, a bal oldalon klikk az Other options > majd Delete this envelope, ezután megjelenik a Free felirat a jobb felső sarokban.;)

Hajrá!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}